Мнения на гости

www.esii.pl

Дата: 28.12.2016 | Вложил: Cytat

Best Regards,

kakalmotgooke eryclezew Unioneevy 71930</Subject1>

Дата: 03.03.2014 | Вложил: Antimmito
kakalmotgooke eryclezew Unioneevy 24725</Subject1>

Дата: 03.03.2014 | Вложил: Antimmito
ПЛОВДИВ

Дата: 17.02.2013 | Вложил: Н.ГЕОРГИЕВА, СТ.ГЕОРГИЕВА И ЦВ. ГЕОРГИЕВ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

ПОЗДРАВ ОТ ПЛОВДИВ

Дата: 17.02.2013 | Вложил: Н.ГЕОРГИЕВА, СТ.ГЕОРГИЕВА И ЦВ. ГЕОРГИЕВ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,
ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ ПО СЛУЧАЙ ЮБИЛЕЯ ВИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ С ГОРДО ВДИГНАТИ ГЛАВИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ИНСТИТУЦИЯТА УЧИЛИЩЕ И ПРИЗВАНИЕТО НА БУДИТЕЛЯ. СЪРДЕЧНО ПОЖЕЛАВАМЕ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА УЧИЛИЩЕТО, КАКТО И НА НЕГОВИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ
КРЕПКО ЗДРАВЕ И ЛИЧНО ЩАСТИЕ, РЕДОМ С УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ.
РАДВАЙТЕ СЕ.РАЗВИВАЙТЕ СЕ И ПРЕУМНОЖАВАЙТЕ ТРАДИЦИИТЕ!

спомени и благодарности

Дата: 04.07.2010 | Вложил: Ваня Пламенова Колева

Все още помня училище "Васил Левски" когато аз учех в него. Беше мрачно, с разпадащи се паркети и остаряваща технология. Но също така беше пълно с прекрасни учители, весели спомени и имаше не директорка, а слънце. Говоря за Петя Иванова.
Гледайки този сайт и снимките, които са качени си спомням онези прекрасни години и се радвам на промените, които са настъпили. Помня невероятните хора, които срещнах там, помня уроците, помня лицата и настроенията.
В Основно училище "Васил Левски" съм научила някои от най-важните уроци в живота си - научила съм да обичам, да мразя и да се владея; научила съм неща, помогнали ми да развия талантите си; научила съм и някои житейски уроци, за които, може би, е било рано. Научила съм да избирам приятели, научила съм, че трябва да се бориш всяка секунда, за да поемеш следващата крачка.Научила съм, че не трябва да съжаляваме за загубите, защото животът продължава и налагащата се промяна може да е към по-добро. Ако мога бих призовала да не се тъгува за Петя Иванова, защото, доколкото я познавах, тя не би искала това. Тя би искала да се продължава напред и да се развива това, което вече е направено.
Искам да изразя благодарност най-вече към госпожа Силвия Равнополска за часовете по изобразително изкуство - за всички съвети и насоки, които ми е давала, за слънчевото и присъствие през годините, когато съм учила в ОУ "Васил Левски". Все още пазя всички нарисувани картини.
Искам да благодаря на всички учители, които са ми преподавали, искам да им благодаря от сърце за всичко, което са ни научили, за всички години, през които са били до мен, до нас - еин от многото бивши "а"класове.

от Пловдив

Дата: 05.11.2009 | Вложил: Н.Георгиева

Училище В.Левски" наистина е станало чудесно и модерно"
Толкова малко му се порадва директорката след този голям ремонт.
Работете спокоино и бъдете толерантни един към друг,помнете Петя Иванова и знайте ,че добротата,която носеше тази прекрасна душа трябва да остане в училището.
... но във тебе като рана

ще пари мисълта, че две неща

не можеш никога да си възвърнеш:

животът да избавиш от смъртта

и времето назад да върнеш."

Петя Дубарова

Да се вложи нов материал